EasyPREP BOD 200

De BOD-200 van SCP Science biedt gebruikers de mogelijkheid om BOD-, cBOD- en DO-analyses geautomatiseerd uit te voeren. Analyse van cBOD in combinatie met BOD om te controleren of afwijkende BZV-resultaten te wijten zijn aan nitrificatie en om resultaten te verkrijgen die de werkelijke effluentkwaliteit bij nitrificerende omstandigheden weerspiegelen.

Biochemisch zuurstofverbruik, BZV, dat zuurstofverarming meet, vertegenwoordigt de afbraak van organisch materiaal door micro-organismen.

Koolstofhoudend BOD, cBOD, meet zuurstofverarming uit de afbraak van organisch materiaal door micro-organismen waarin de bijdrage van stikstofbacteriën is onderdrukt.

De BOD-200 werkt met een membraan of een optische sonde. De optische sonde vereist geen onderhoud of het bijvullen van membraanelektrolyt en wordt gekenmerkt door zijn stabiele respons, minimale drift en minder enkelpuntskalibraties.

Volledige procesautomatisering biedt;

  • Geautomatiseerde toevoeging van seed en inhibitor
  • Geautomatiseerde monsterverdunning
  • Geautomatiseerde monsterhomogenisatie
  • Geautomatiseerde data-acquisitie, berekening en opslag

Contactformulier

Wilt u meer weten over een oplossing of product? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen op werkdagen tussen 08:30-17:00uur binnen 1 werkdag contact met u op.
Alvast onze hartelijke dank.

Uw organisatie *

Uw naam *

E-mail adres *

Telefoonnummer *

Vraag *

[recaptcha]

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen