Als u over een Bruker GC beschikt, type 430, 450, 436 of 456, dan is de volgende informatie voor u wellicht interessant.

Sinds maart 2015 is Instrument-Solutions distributeur van Scion™ Instruments (zie nieuwsbericht). Scion Instruments heeft de productie van de GC en GCMS (SQ)-lijn van Bruker overgenomen en zet daarmee het voormalige Varian portfolio op dit gebied voort. Instrument-Solutions is verantwoordelijk voor het onderhoud van Varian-  en Bruker GC’s die hierboven vermeld staan.

Een team van zeer ervaren service-technici die specifiek voor deze GC’s een uitgebreide training hebben gevolgd staat voor u klaar om uw Varian en Bruker instrument te onderhouden en/of te repareren.

Voorstel voor Preventief Onderhoud, onderhoudsovereenkomst of onderdelen, verbruiksmaterialen of reparatie?

Vul het formulier in op de Technical Service pagina.

Onderdelen

Zoekt u onderdelen? Vraag naar de beschikbaarheid via dit formulier.

Software

Werkt u nog met Star, Galaxy of Compass datasysteem op een verouderd besturingssysteem, vraag dan naar de mogelijkheden om te upgraden naar Windows 10 via dit formulier.