Technical Service

Bij de afdeling Technical Service kunt u terecht voor technische vragen over uw instrumenten/apparatuur, aanvraag van een Service Overeenkomst (preventief en/of correctief onderhoud), uitvoering en planning van onderhoudswerkzaamheden, hulp op afstand, het aanmelden van storingen, uitvoering van kalibraties en/of validaties (IQ/OQ/PQ).

Aanvraag voor Service

Heeft u apparatuur of instrumenten die u door ons wilt laten nakijken en/of repareren? Vul het formulier hieronder zo mogelijk volledig in (*).

(*) Zie toelichting hiernaast.

De velden die gemerkt zijn met een ‘*’ zijn verplicht.

Zendesk supporttickets

Als u het formulier heeft verzonden wordt er automatisch een serviceticket aangemaakt in Zendesk. Dit is een externe Service tool die wij gebruiken om aanvragen voor Technische Service efficiënter te kunnen behandelen. Voor u betekent het dat onze Service Engineers direct toegang hebben tot uw melding zodat wij u sneller kunnen helpen. Wij houden u op de hoogte van de voortgang van de afhandeling en u kunt indien nodig tussentijds input geven en vragen stellen. In Zendesk heeft u toegang tot uw eigen account en daarmee heeft u overzicht in de storingen die open staan en geschiedenis van storingen.

Formulier aanvraag Technische Service

Naam organisatie *

Uw naam *

Afdeling *

Bezoekadres *

Postcode *

Plaats *

E-mail adres *

Telefoonnummer *

Instrument/apparaat waar uw Service vraag betrekking op heeft.

Merk *

Type instrument/omschrijving *

Serienummer *

Type probleem: *
hardwaresoftwareapplicatiekalibratie

Huidige status instrument/apparaat:
buiten gebruikbeperkt bruikbaarin gebruik

Heeft u een Service overeenkomst voor dit instrument bij Instrument Solutions? janee

Is de computer die aan uw instrument/apparaat gekoppeld is, verbonden met het internet? Als dat zo is kunnen wij u sneller op afstand helpen met behulp van een Remote Control/TeamViewer.

Beschrijving probleem (zo volledig mogelijk) *

* = verplicht veld

Opsturen instrument/apparaat

Heeft u een afspraak gemaakt om uw instrument/apparaat aan ons toe te sturen om te laten onderzoeken of voor reparatie? Print het formulier hieronder volledig in en stuur het mee met uw apparaat/instrument.