Status leveringen en serviceverlening mbt Covid-19

Beste klant,

Door de uitbraak van het coronavirus leven we in een tijd met veel vragen.
Het raakt ons allemaal. Meer dan ooit is het voor uw organisatie belangrijk om binnen de mogelijkheden de continuïteit zoveel mogelijk te kunnen waarborgen, zodat uw bijdrage aan onze economie niet weg valt.
Wij blijven u hierbij graag van dienst, u kunt vertrouwen op het complete team van Instrument Solutions.

Leveringen van apparatuur of verbruiksmateriaal

(update 17-05-2020)

Tot op heden ondervinden wij van onze buitenlandse leveranciers geen vertragingen of dat zendingen tijdelijk worden vastgehouden. Als de situatie verandert zullen wij dat op deze pagina kenbaar maken.

Technische Service

Wij zullen er alles aan doen om u te kunnen blijven bijstaan in het geval van onderhoud en technische storingen. Natuurlijk staat daarbij de veiligheid van u en onze Service & Product Specialisten voorop. Dit betekent dat als het veilig is,  wij bij u op locatie werkzaamheden kunnen verrichten. Als het niet veilig of toegestaan is, kunnen wij u wel op afstand begeleiden om de storingen aan uw lab apparatuur samen op te heffen. Als u een servicevraag hebt, kunt u die via een Service Ticket aan ons kenbaar maken.

Als u een Algemene Service Overeenkomst heeft afgesloten, krijgt u voorrang.

Verkoop

Bezoekafspraken laten wij zo mogelijk op afstand doorgaan. Wij hebben mogelijkheden voor videomeetings, presentaties en productdemonstraties, eenvoudig te geven op uw PC, tablet of smartphone. Op deze manier lopen projecten minimale vertraging op.

Als u behoefte hebt aan een gesprek, laat u dit ons dan weten door ons te bellen op +31 88 467 87 86.

Veel sterkte gewenst in deze roerige tijden!

Met de hartelijke groeten van ons allemaal bij Instrument Solutions

This post is also available in: Engels