Ontmoet ons op LabAutomation 2019

Op dinsdag 26 maart 2019 vindt LabAutomation 2019 plaats in 1931 Congrescentrum van de Brabanthallen in Den Bosch.

Instrument Solutions is exposant op deze dag. Onze automatiseringsoplossingen zijn gericht op chromatografie en anorganische elementanalyse.

  • Chromatografie
Simultaneous Determination of MOSH and MOAH

Automatisering voor chromatografie

Het automatiseren van laboratoriumhandelingen en analyses zit bij Axel Semrau in het DNA.

Vanuit de automatiseringsvraagstukken die zij van hun klanten voorgelegd hebben gekregen, zijn oplossingen ontwikkeld en brengen deze op de markt onder de naam CHRONECT. Zoals wel uit de naam is op te maken is het een samenvoeging van Chromatography Connection. Letterlijk worden chromatografische instrumenten zoals GC-MS, LC-GC, verbonden met Sample Handlers van PAL System

Instrument Solutions vertegenwoordigt Axel Semrau en levert de Technische Service & kennis.

Presentatie NofaLab

Onze klant Mariëlle Salden van NofaLab zal tijdens de conferentie een presentatie verzorgen met als titel: ‘Geautomatiseerde monstervoorbewerking en analyse van 2-MCPD, 3-MCPD en Glycidyl Esters‘. Zij maken daarbij gebruik van de CHRONECT Workstation MCPD. 

  • Anorganische elementanalyse 

Automatisering voor anorganische elementanalyse

Voor de automatisering van de monstervoorbereiding voor ICP-MS/OES  analyse en voor een aantal analysemethoden heeft SCP Science oplossingen ontwikkeld. Deze zijn verkrijgbaar onder de merknaam EasyPREP. Zo is er de EasyPREP Robotic Sample Handler (zie afbeelding

Bezoek onze stand, ontmoet onze Product Managers & Service & Applicatie Specialisten en ontdek de mogelijkheden voor uw lab.

LabAutomation 2019

Het doel van dit event is kennisuitwisseling rondom automatiserings-, robotiserings- en softwareoplossingen binnen laboratoria. Dit gebeurt op het beursplein met de vooraanstaande leveranciers, aanbieders van robotiserings-, automatiserings- en softwareoplossingen én in het conferentieprogramma.