Instrument Solutions distributeur voor Interchim PuriFlash systemen

Met trots kunnen we melden dat de Franse multinational Interchim SAS, Instrument Solutions voor de Nederlandse markt heeft aangewezen als business partner voor  de verkoop van PuriFlash purificatiesystemen en PuriFlash consumables.
De Flash purificatiesystemen van Interchim bestaan uit instrumenten voor het opzuiveren van organische verbindingen in Normal Phase en Reversed Phase. Naast organische verbindingen biedt Interchim ook instrumenten voor het opzuiveren van Peptides & Oligonucleotides. In feite vervangt PuriFlash de klassieke HPLC kolom voor purificatie.

Kiezen voor een puriFlash® systeem betekent profiteren van state-of-the-art technologie met een minimum aan benodigde ruimte, wat een optimalisatie van uw werktijd en een verhoogde veiligheid voor uw monsters garandeert. Verhoog uw productiviteit en vertrouw op uw opzuiveringssysteem 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Complexe technologieën die schuilgaan achter een eenvoudige knop, leiden uw Flash-purificaties tot een andere dimensie.

Met een breed pakket aan kant-en-klare puriFlash consumables in combinatie met uitgebreide applicatie support ontzorgen wij uw laboratoriummedewerkers.
Het aanbod voor purificatiesystemen bestaat uit:
Flash Purification – druk (tot 50 bar) en flow tot 825 ml/min)
Preparative Purification – onder hoge druk (tot 250 bar) en relatief lage flow (tot 250 ml/min)
Ultra Preparative Purification – onder zeer hoge druk (tot 400 bar) en relatief lage flow (125 ml/min)
Peptides & Oligonucleotides Purification – druk en flow gelijk aan die van Preparative Purification Systems

Intersoft X – de intuïtieve en gebruiksvriendelijke besturingssoftware

Een ultra-geoptimaliseerde gebruikservaring en interface voor vereenvoudigde werking.
Met Intersoft X zult u de volledige kracht van uw puriFlash® zuiveringssystemen benutten. En dat met een vingertopbediening of met een stylus pen.

Genius

Om de juiste opzuiveringsmethode te bepalen maakt u gebruik van Genius. Dit is de kunstmatige intelligentie die u de beste zuiveringsmethode voorstelt op basis van uw TLC- en HPLC-gegevens. Deze intelligentie is onderdeel van de InterSoft X-software.

Hoe bedreven u ook bent in chromatografie, Genius en de gloednieuwe functionaliteiten Flash & Go, Load & Go en Boost & Go alsook RFID-herkenning, zullen u in staat stellen de productiviteit van uw laboratorium te verhogen en als een expert resultaten voor al uw opzuiveringen te behalen.

In onderstaand filmpje wordt getoond hoe aan de hand van een monster met 4 componenten de optimale zuiveringsmethode bepaald wordt voor het puriFlash 5.020 systeem: