Primeur op LabAutomation 2018

LabAutomation 2018Op 27 maart 2018 vindt LabAutomation 2018 plaats in 1931 Congrescentrum van de Brabanthallen in Den Bosch.

Instrument Solutions presenteert tijdens LabAutomation een Sneak Preview  van een wereldprimeur die tijdens Analytics München (10-13 april 2018) gelanceerd wordt; de Digitale Analist Chronect Bionics voor alle routinematige handelingen die betrekking hebben met chromatografie. Deze primeur is een ontwikkeling van onze Duitse partner Axel Semrau in samenwerking met Mettler-Toledo.

Axel Semrau, de ontwikkelaars achter de dubbel-kops PAL-DHR van CTC Analytics en Chronos software,  heeft in een exclusieve samenwerking met Mettler-Toledo de grote stap gezet in de volautomatische verwerking van vaste stoffen in het monsteropwerkingsproces. De huidige PAL Systemen op de markt (PAL-LSI, RSI, RTC en DHR) zijn statisch en kunnen daardoor geen items over de werkplek bewegen van A naar B zonder tussenkomst van een analist. De Chronect Bionics kan dit wel en vormt dus een nieuwe dimensie aan ‘Chronect your Lab‘.

Laat uw waardevolle analist meer uitdagend werk doen en laat het routinematige werk zoals afwegen, oplossen, verdunnen, filtreren, centrifugeren, pipetteren, indampen en uiteindelijk injecteren over aan de Chronect Bionics: snel, accuraat en precies.

Als u wilt zien hoe Digitale Analist Chronect Bionics dit voor elkaar krijgt, kom dan naar onze stand op LabAutomation. Als u van plan bent om naar de Analytics in München te reizen, bezoek dan de stand van Axel Semrau.

LabAutomation 2018
Het doel van dit event is kennisuitwisseling rondom automatiserings-, robotiserings- en softwareoplossingen binnen laboratoria. Dit gebeurt op het beursplein met de vooraanstaande leveranciers, aanbieders van robotiserings-, automatiserings- en softwareoplossingen én in het conferentieprogramma.

 

Registreer nu voor gratis toegangsbewijs.

Ontmoet ons op Laborama 2018

Instrument neemt deel aan Laborama Expo 2018 dat plaatsvindt op donderdag 15 en vrijdag 16 maart 2018 in Groot-Bijgaarden, België.

 

Voor de Belgische markt is deze jaarlijkse Expo dé ontmoetingsplaats voor de laboratoriumbranche.

Waar? Brussels Kart Expo – Groot Bijgaarden (bij Brussel)

Ontmoet ons op standnummer W1 in hal 2 of op het Live Lab in hal 1 met de on-line uSPE analyse van Glyfosaat/AMPA.

Wat u van ons kunt verwachten:

  • Automatiseringsoplossingen van CTC PAL systemen ten behoeve van de monstervoorbewerking en chromatografische analyse; denk aan volledig automatische analyse van 3-MCPD, FAME en Mosh-Moah.
  • Monstervoorbereidingsoplossingen van SPEX SamplePrep; Katanax Elektrische Fusion Fluxer X-300, de sterk vernieuwde GenoGrinder en MixerMill die met zijn kenmerkende 8-vorige beweging de meest lastige monsters verpulvert.
  • Vlamfotometer van BWB die alle 5 elementen Lithium, Natrium, Kalium, Calcium en Barium in één analyse meet. Zowel geschikt voor industriële toepassingen als Klinische toepassingen (bewezen alternatief voor de inmiddels niet meer leverbare IL943 vlamfotometers)
  • Scion 436 GC
  • Anorganische Kalibratiestandaarden en Custom Multi Element Standaarden voor ICP-OES en ICP-MS van Inorganic Ventures
  • Ontdek de mogelijkheden met de nieuwe Heracles Neo Elektronische Neus van Alpha MOS.
  • ICP-OES en ICP-MS accessoires en verbruiksartikelen van Glass Expansion.

Registreer nu voor een gratis toegangskaart:

Schrijf nu in voor Laborama 2018

Link naar website organisatie Laborama Expo.