Food Event 17 maart 2015

Food Event 2015

Houdt u zich bezig met gaschromatografie en/of analyse van smaak en visuele aspecten van voedingsmiddelen of producten hiervoor?

Wellicht is dit evenement voor u interessant. Tijdens het Food Event, dat plaats vindt op de AvansPlus Hogeschool in Breda, komen specialisten aan het woord die de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Elektronische Neus, Oog en TongGCxGC, Purge & Trap, GC-TOF-MS en autosamplers de revue laten passeren.

Speciaal op deze dag is de workshop geur(taal)beleving ‘Hoe ruikt fris?’, door Art Pickert.

Keuzegedrag van mensen blijkt voornamelijk een onbewust gestuurd proces te zijn. Vooral waar het emotioneel gestuurde keuzes betreft heeft een mens weinig inzicht in zijn eigen drijfveren. Zo wordt een geur onmiddellijk vertaald in een waardering en is dus altijd emotioneel. Vandaar dat het voor producten met een geur voor de producent van essentieel belang is om te weten hoe de waardering van deze geur is. Daarbij is gebleken dat het voor een persoon niet zo gemakkelijk is om geuren met woorden te omschrijven en tegelijkertijd objectief te blijven.

Dit evenement bieden wij gratis, inclusief lunch, aan.

Meld u op tijd aan! Maximaal kunnen namelijk slechts zestig personen deelnemen.

Dit evenement bieden wij gratis, inclusief lunch, aan.

Het voorlopige programma en aanmeldingsformulier vindt u hier.

 

Instrument Solutions op Laborama 2015

Laborama 2015 logoInstrument Solutions neemt deel met een stand aan Laborama Expo 2015 dat op 19 en 20 maart 2015 plaats vindt in Brussel.

Voor de Belgische markt is deze jaarlijkse Expo de ontmoetingsplaats voor de laboratoriumbranche.

Waar? Brussels Kart Expo – Groot Bijgaarden (België)

Ontmoet ons op standnummer 2-G2.

Wat u op onze stand kunt verwachten: