Nieuwe categorie magnetronontsluiting

NovaWAVE – een nieuwe categorie in magnetronontsluiting!

NovaWAVE is een nieuwe, volledig geautomatiseerde ontsluitingstunnel die werkt met 12 dynamische Microwave Cavities.

Uniek is dat ieder van deze Microwave Cavities afzonderlijk regelbaar is. Per monster kan dus individueel een temperatuurgestuurde methode worden toegewezen. De NovaWAVE SA (Stand Alone) is uit te breiden naar de Novawave FA (Fully Automated). Deze FA beschikt over een geautomatiseerde ontsluitingstunnel en Transporter en ontsluit, koelt en vent geheel automatisch tot 168 monsters.

Enkele unieke eigenschappen

  • 12 microwave cavities en 12 dedicated IR temperatuursensoren
  • onafhankelijke temperatuurregeling, monitoring en controle per monster
  • ontsluit uiteenlopende matrices gelijktijdig met dezelfde methode
  • tot 12 verschillende methodes in één run
  • Overdrukbeveiliging door gecertificeerde safety caps
  • ontsluit 1 tot 168 monsters per run; activeert alleen de cavities met monster
  • intuïtieve software controle  via de ingebouwde Linux touch screen interface
  • te gebruiken met 50ml of 75ml kwarts of teflon vessels

Lees verder

Nieuwe Sales Manager chromatografie

Per 1 november 2014 is Govert Schröder in dienst getreden bij Instrument Solutions als Field Sales Manager Chromatografie. Met deze aanstelling is een serieuze stap gezet om de chromatografietak van de organisatie op de kaart te zetten.

Govert heeft een schat aan ervaring binnen de chromatografie opgebouwd bij onder andere Chrompack, Merck, Avans+ en Bruker. Deze ervaring sluit goed aan bij wat Instrument Solutions wil betekenen binnen deze technologie.

De uitbreiding van het Chromatografieteam heeft al geresulteerd in nieuwe vertegenwoordigingen. Per november 2014 is Instrument Solutions namelijk verantwoordelijk voor de verkoop en service van DANI Instruments. Zij zijn producent van GC Analyzers (o.a. GCxGC), Purge & Trap en GC-oTOF-MS systemen. Maar ook SGT (gasfilters) en Avans+ (chromatografie cursussen) worden vanaf december 2014 door Instrument Solutions vertegenwoordigd.